Iris2.de

Iris2-Forum
It is currently Mon Nov 30, 2020 8:10 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 12 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sat May 23, 2009 10:42 pm 
Offline
User avatar

Joined: Fri Jan 25, 2008 7:11 pm
Posts: 39
Location: Argentina
Hi everybody:
Long time I'm not login here, sorry. But I always read the news.
I'm having troubles with my connectivity to my uo server. uo.localstrike.com.ar 2593 LS-UO.
Localstrike is located on ISP TELECOM Argentina services. Now my ISP for my PC is Fibertel Argentina.
I'm having this Error since 10 days ago :
ERROR : FATAL ! NetTrafficStep (not connected anymore)..etc.
Code:
###ShardListSavePlayerMobile    table: 0AFFC800 table: 0B1C9388
drop on mobile,dynamic etc
Gui_StopMouseMoveWidget table: 0BD60750 102     308     46      314
sendping
PingStep NextTimeUpdateDetected t/next  92688   153657
###ShardListSavePlayerMobile    table: 0AFFC800 table: 0B1C9388
Gui_StopMouseMoveWidget table: 0B0A9B00 0       0       616     196
###ShardListSavePlayerMobile    table: 0AFFC800 table: 0B1C9388
walk:walk-request-timeout,sending resync-request
######## walk : ResyncRequest
Renderer3D:MapAreaCheck 3056    3356    false
walk:walk-request-timeout,sending resync-request
######## walk : ResyncRequest
Renderer3D:MapAreaCheck 3055    3354    false
sendping
PingStep NextTimeUpdateDetected t/next  153703  214672
walk:walk-request-timeout,sending resync-request
######## walk : ResyncRequest

###ShardListSavePlayerMobile    table: 0AFFC800 table: 0B1C9388
walk:walk-request-timeout,sending resync-request
######## walk : ResyncRequest
walk:walk-request-timeout,sending resync-request
######## walk : ResyncRequest
walk:walk-request-timeout,sending resync-request
######## walk : ResyncRequest
ERROR : FATAL ! NetTrafficStep (not connected anymore) -> forced Crash : @../lua
/lib.net.lua:136 @..//lua/main.lua:582 @..//lua/main.lua:465

That's for Iris2 client.
On UO client by Razor I get stuck with Verifying Account and the info on help by Razor it say Send: 83 Rec: 0. Always the same just when I get stuck.
By the way I cant log on the server machine by remote desktop connection. It's refusing me on 3/4 seconds and reconnecting me at 2 minutes after then rejecting me again, every time till 4 or 5 am Argentine Hour. Then it change. I can log on on client and RDC. I have to say I can ping and get request, when i can log on and when I can't log on.
So when I ask for support on my ISP they say that my connection if fine ... GRRRRRRRRRR.( sorry)
Have you any idea about why I'm having that errors?
Could you tell me what to do?
Regards.

_________________
http://ls-uo.localstrike.com.ar
http://www.localstrike.com.ar/gaming/ultimaonline/


Top
 Profile  
 
 Post subject: Testing On Vetus Mundus
PostPosted: Sat May 23, 2009 11:57 pm 
Offline
User avatar

Joined: Fri Jan 25, 2008 7:11 pm
Posts: 39
Location: Argentina
I loged on at Vetus and it work fine. But for the mine I need Help!!

_________________
http://ls-uo.localstrike.com.ar
http://www.localstrike.com.ar/gaming/ultimaonline/


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun May 24, 2009 12:02 am 
Offline
iris2-developer
User avatar

Joined: Tue Apr 18, 2006 10:28 pm
Posts: 823
Location: Munich, Bavaria, Germany
hmm, sounds weird, can you access other websites during that time ? maybe something is eating all your bandwidth.

other than that, hmm, proxy? firewall? dynamic-ip? a cat chewing on the cable ? sorry, but it sounds very weird.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun May 24, 2009 12:25 am 
Offline
User avatar

Joined: Fri Jan 25, 2008 7:11 pm
Posts: 39
Location: Argentina
I just cant log on by my remote desktop to my server and I cant logon on my own server by the client and I no mentioned: i can logon by ftp, but no client or Remote and i have connectivity. I just cant play on my server. But I can play at 4 or 5 am! lol I know it's very weird!
I have Windows xp pro fully updated.
It's occur during all day but no early in the morning. My isp is being a Crap Co.

_________________
http://ls-uo.localstrike.com.ar
http://www.localstrike.com.ar/gaming/ultimaonline/


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun May 24, 2009 12:59 am 
Offline
Power User
User avatar

Joined: Fri Apr 17, 2009 2:32 pm
Posts: 122
Hi,
try:
Code:
1-) Make a Scan With Your Antivirus (Nod32)
2-) Call Your ISP and Tell him again (grrr :P)
3-) try this command line:
ipconfig/flushdns
4-) Ask Your players to have same problem?
5-) if "yes" goto remote admin and start with step 1 on server.
6-) if "no" format your pc.
7-) Then the error repeats i think i can throw my pc out and get a new one :P


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun May 24, 2009 1:30 am 
Offline
User avatar

Joined: Fri Jan 25, 2008 7:11 pm
Posts: 39
Location: Argentina
hahaha. No they haven't.It's just My HOME line. I tried from my son's pc and same suff.
I could do format at my ISP system but I heard it's Illegal :P ( just kidding)
I did scan viruses and I did ccleaner. Ill do the flushes that you told me.

_________________
http://ls-uo.localstrike.com.ar
http://www.localstrike.com.ar/gaming/ultimaonline/


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun May 24, 2009 6:11 am 
Offline
User avatar

Joined: Fri Jan 25, 2008 7:11 pm
Posts: 39
Location: Argentina
Just in case, I'm connected to my Server rite now.
Magic. :P

_________________
http://ls-uo.localstrike.com.ar
http://www.localstrike.com.ar/gaming/ultimaonline/


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun May 24, 2009 7:37 am 
Offline
iris2-developer
User avatar

Joined: Mon Aug 09, 2004 12:20 pm
Posts: 1431
Hi Nora :-).

i also had this error on UOGamers yesterday. Dunno why. But today i have no time to look into it. If this Error happens again, please turn on all Debug Infos and send it to us.

cheers and a nice day


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun May 24, 2009 9:20 pm 
Offline
User avatar

Joined: Fri Jan 25, 2008 7:11 pm
Posts: 39
Location: Argentina
Sorry about my ignorance, but how I do it? Any path?

_________________
http://ls-uo.localstrike.com.ar
http://www.localstrike.com.ar/gaming/ultimaonline/


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon May 25, 2009 4:42 am 
Offline
User avatar

Joined: Fri Jan 25, 2008 7:11 pm
Posts: 39
Location: Argentina
Does it?
Code:
: Sat May 23 20:36:27 2009

LuaError
error running function `KeyUp': ../lua/lib.mainmenu.charcreate.lua:215: attempt to index global 'gMainMenuDialog_CharCreate' (a nil value)
LuaStackTrace:

   ../lua/lib.mainmenu.charcreate.lua:215: in function `MainMenu_CharCreate_SetValue'
   ../lua/lib.mainmenu.charcreate.lua:241: in function `callback'
   ..//lugre/lua/lib.gui.lua:93: in function `GUI_TriggerWidgetEventCallback'
   ..//lugre/lua/lib.gui.lua:137: in function `GUIMouseEvent'
   ..//lugre/lua/lib.gui.lua:158: in function `GUIMouseEvent'
   ..//lugre/lua/lib.input.lua:119: in function `MouseEvent'
   ..//lugre/lua/lib.input.lua:184: in function <..//lugre/lua/lib.input.lua:164>
   [C]: in function `Client_RenderOneFrame'
   ..//lua/main.lua:643: in function `MainStep'
   ..//lua/main.lua:465: in function <..//lua/main.lua:362>
..\lugre\src\lugre_main.cpp:221:Lugre::Lugre_Run
..\lugre\src\lugre_game.cpp:19:Lugre::cGame::Run
  ..\lugre\src\lugre_scripting.cpp:263:Lugre::cScripting::LuaCall
   ..\lugre\src\lugre_scripting.cpp:187:Lugre::PCallWithErrFuncWrapper
    ..\lugre\src\lugre_scripting.ogre.cpp:515:l_Client_RenderOneFrame
     ..\lugre\src\lugre_game.cpp:37:Lugre::cGame::RenderOneFrame
      ..\lugre\src\lugre_ogrewrapper.cpp:624:Lugre::cOgreWrapper::RenderOneFrame
       ..\lugre\src\lugre_input.cpp:487:Lugre::cInput::KeyUp
        ..\lugre\src\lugre_scripting.cpp:263:Lugre::cScripting::LuaCall
         ..\lugre\src\lugre_scripting.cpp:209:Lugre::LuaErrorHandler
PrintLuaStackTrace:
LuaStackTrace:

   [C]: in function `Client_RenderOneFrame'
   ..//lua/main.lua:643: in function `MainStep'
   ..//lua/main.lua:465: in function <..//lua/main.lua:362>


Code:
:: Sat May 23 20:36:29 2009

Abort Signal Detected
..\lugre\src\lugre_main.cpp:221:Lugre::Lugre_Run
..\lugre\src\lugre_game.cpp:19:Lugre::cGame::Run
  ..\lugre\src\lugre_scripting.cpp:263:Lugre::cScripting::LuaCall
   ..\lugre\src\lugre_scripting.cpp:187:Lugre::PCallWithErrFuncWrapper
    ..\lugre\src\lugre_scripting.ogre.cpp:515:l_Client_RenderOneFrame
     ..\lugre\src\lugre_game.cpp:37:Lugre::cGame::RenderOneFrame
      ..\lugre\src\lugre_ogrewrapper.cpp:624:Lugre::cOgreWrapper::RenderOneFrame
       ..\lugre\src\lugre_input.cpp:487:Lugre::cInput::KeyUp
        ..\lugre\src\lugre_scripting.cpp:263:Lugre::cScripting::LuaCall
         ..\lugre\src\lugre_scripting.cpp:209:Lugre::LuaErrorHandler
PrintLuaStackTrace:
LuaStackTrace:

   [C]: in function `Client_RenderOneFrame'
   ..//lua/main.lua:643: in function `MainStep'
   ..//lua/main.lua:465: in function <..//lua/main.lua:362>

_________________
http://ls-uo.localstrike.com.ar
http://www.localstrike.com.ar/gaming/ultimaonline/


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon May 25, 2009 6:27 am 
Offline
User avatar

Joined: Fri Jan 25, 2008 7:11 pm
Posts: 39
Location: Argentina
I dunno if was me or if it's a bug.
Code:
:: Mon May 25 03:25:13 2009

LuaError
error running function `KeyUp': ..//lugre/lua/lib.gui.widget.lua:234: calling 'GetChildListRevision' on bad self (dead `lugre.rendergroup2d' pointer)
LuaStackTrace:

   [C]: in function `GetChildListRevision'
   ..//lugre/lua/lib.gui.widget.lua:234: in function `_GetOrderedChildList'
   ..//lugre/lua/lib.gui.widget.lua:468: in function `Destroy'
   ../lua/lib.configdialog.lua:365: in function `ConfigDialog_Close'
   ../lua/lib.configdialog.lua:353: in function `callback'
   ..//lugre/lua/lib.gui.lua:93: in function `GUI_TriggerWidgetEventCallback'
   ..//lugre/lua/lib.gui.lua:137: in function `GUIMouseEvent'
   ..//lugre/lua/lib.gui.lua:158: in function `GUIMouseEvent'
   ..//lugre/lua/lib.input.lua:119: in function `MouseEvent'
   ..//lugre/lua/lib.input.lua:184: in function <..//lugre/lua/lib.input.lua:164>
   [C]: in function `Client_RenderOneFrame'
   ..//lua/main.lua:643: in function `MainStep'
   ..//lua/main.lua:465: in function <..//lua/main.lua:362>
..\lugre\src\lugre_main.cpp:221:Lugre::Lugre_Run
..\lugre\src\lugre_game.cpp:19:Lugre::cGame::Run
  ..\lugre\src\lugre_scripting.cpp:263:Lugre::cScripting::LuaCall
   ..\lugre\src\lugre_scripting.cpp:187:Lugre::PCallWithErrFuncWrapper
    ..\lugre\src\lugre_scripting.ogre.cpp:515:l_Client_RenderOneFrame
     ..\lugre\src\lugre_game.cpp:37:Lugre::cGame::RenderOneFrame
      ..\lugre\src\lugre_ogrewrapper.cpp:624:Lugre::cOgreWrapper::RenderOneFrame
       ..\lugre\src\lugre_input.cpp:487:Lugre::cInput::KeyUp
        ..\lugre\src\lugre_scripting.cpp:263:Lugre::cScripting::LuaCall
         ..\lugre\src\lugre_scripting.cpp:209:Lugre::LuaErrorHandler
PrintLuaStackTrace:
LuaStackTrace:

   [C]: in function `Client_RenderOneFrame'
   ..//lua/main.lua:643: in function `MainStep'
   ..//lua/main.lua:465: in function <..//lua/main.lua:362>


Code:
:: Mon May 25 03:25:17 2009

Abort Signal Detected
..\lugre\src\lugre_main.cpp:221:Lugre::Lugre_Run
..\lugre\src\lugre_game.cpp:19:Lugre::cGame::Run
  ..\lugre\src\lugre_scripting.cpp:263:Lugre::cScripting::LuaCall
   ..\lugre\src\lugre_scripting.cpp:187:Lugre::PCallWithErrFuncWrapper
    ..\lugre\src\lugre_scripting.ogre.cpp:515:l_Client_RenderOneFrame
     ..\lugre\src\lugre_game.cpp:37:Lugre::cGame::RenderOneFrame
      ..\lugre\src\lugre_ogrewrapper.cpp:624:Lugre::cOgreWrapper::RenderOneFrame
       ..\lugre\src\lugre_input.cpp:487:Lugre::cInput::KeyUp
        ..\lugre\src\lugre_scripting.cpp:263:Lugre::cScripting::LuaCall
         ..\lugre\src\lugre_scripting.cpp:209:Lugre::LuaErrorHandler
PrintLuaStackTrace:
LuaStackTrace:

   [C]: in function `Client_RenderOneFrame'
   ..//lua/main.lua:643: in function `MainStep'
   ..//lua/main.lua:465: in function <..//lua/main.lua:362>

_________________
http://ls-uo.localstrike.com.ar
http://www.localstrike.com.ar/gaming/ultimaonline/


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed May 27, 2009 4:59 pm 
Offline
iris2-developer
User avatar

Joined: Mon Aug 09, 2004 12:20 pm
Posts: 1431
i take a look into it. Maybe i only have to update the windows version.

do you have the latest unstable?

i uploaded a new windows binary to unstable. please update.

_________________
http://crankgaming.blogspot.com/ | https://twitter.com/#!/crank_gaming


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 12 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group