Iris2.de

Iris2-Forum
It is currently Tue Jul 14, 2020 11:01 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 9 posts ] 
Author Message
PostPosted: Fri Apr 30, 2010 9:42 pm 
Offline

Joined: Fri Apr 30, 2010 9:35 pm
Posts: 5
Hi.Sorry for my bad english.Iris 2 client keep crashing everytime i clicked icon.I tried stable and latest.I downloaded and installed correct uo version from main page.Here is the problem :

Image


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat May 01, 2010 10:02 am 
Offline
iris2-developer
User avatar

Joined: Tue Aug 22, 2006 1:21 pm
Posts: 173
Location: Munich, Germany
Did iris create a directory c:\Documents and Settings\Mert Sahin\Application Data\.iris\config ?
Iris could not create/copy the config file in this directory. Perhaps its missing or the access rights are wrong.

_________________
O-->---


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun May 02, 2010 12:58 am 
Offline

Joined: Fri Apr 30, 2010 9:35 pm
Posts: 5
There is no Iris folder in user>application data.i have administrator rights to access programs without problem.Thanks


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun May 02, 2010 3:36 pm 
Offline
iris2-developer
User avatar

Joined: Tue Aug 22, 2006 1:21 pm
Posts: 173
Location: Munich, Germany
you could try to create the directory "c:\Documents and Settings\Mert Sahin\Application Data\.iris\config" and run iris again.

_________________
O-->---


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun May 02, 2010 4:01 pm 
Offline

Joined: Fri Apr 30, 2010 9:35 pm
Posts: 5
Cant create .iris folder because Dot ''.'' is unacceptable.Can not start the folder name with ''.''.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed May 05, 2010 2:28 pm 
Offline

Joined: Fri Apr 30, 2010 9:35 pm
Posts: 5
I'm still w8ing for solution.Maybe older versions of iris can work.Is there any link to download older versions of iris?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed May 05, 2010 3:23 pm 
Offline
iris2-developer
User avatar

Joined: Mon Aug 09, 2004 12:20 pm
Posts: 1431
Try NOT to use Windows Explorer to create a ".iris" (with dot) directory! Windows Explorer don't let you do this (dont know why).

Use Total Commander or FreeCommander.

If this don't work, create an empty File called: DONT_USE_HOME_DIR in the Iris2/ Folder. This forces Iris2 to save the config data in Iris2\config and not in you UserHome.

for example:
Code:
.../Iris2/DONT_USE_HOME_DIR


Config-Data is then stored in:
Code:
.../Iris2/config

and not in in your UserHome:
Quote:
c:\Documents and Settings\Mert Sahin\Application Data\.iris\


I hope this helps.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed May 05, 2010 5:55 pm 
Offline

Joined: Fri Apr 30, 2010 9:35 pm
Posts: 5
Still not working but thanks anyway.I guess i have to w8 new version of iris client


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed May 05, 2010 6:23 pm 
Offline
iris2-developer
User avatar

Joined: Mon Aug 09, 2004 12:20 pm
Posts: 1431
?

Whats not working?

1. Creating a .iris directory yourself or

2. Creating a DONT_USE_HOME_DIR file?

Sorry but no one has/had this problem. Your Windows could be misconfigurated.
Tell me your Specs. Windows Version, Service Pack, etc.

Also try the newest Iris version. 64bit is untested and not supported!


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 9 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group