Iris2.de
http://iris2.de/forum/

Error in main script installation again
http://iris2.de/forum/viewtopic.php?f=18&t=3026
Page 1 of 1

Author:  Alastar [ Sun Oct 09, 2011 11:30 am ]
Post subject:  Error in main script installation again

When Iris started then:
Error in main script installation...
Then I click 'okay' then :
Abort Signal Detected....
When I click 'okay' again Iris shutting down.
Please help me.
Information about my OS :
Windows 7 Ultimate x32
Intel(R) Core(TM) Duo CPU E7200 @ 2.53GHz

Author:  ghoulsblade [ Mon Oct 10, 2011 9:50 pm ]
Post subject:  Re: Error in main script installation again

Heya,
if you have a windows username with special characters, try making a new windows user with just english letters and try with that.
At least that's the only thing i can think off,
if it doesn't help please post a screenshot of the console (black window with white text), then we might be able to tell see what the problem is.

Author:  Alastar [ Tue Oct 11, 2011 2:44 pm ]
Post subject:  Re: Error in main script installation again

Attachment:
BugIris2.png
BugIris2.png [ 73.79 KiB | Viewed 8426 times ]


Attachment:
BugIris1.png
BugIris1.png [ 67.79 KiB | Viewed 8426 times ]

Author:  ghoulsblade [ Wed Oct 12, 2011 8:38 am ]
Post subject:  Re: Error in main script installation again

thanks, i added a fix, run the updater and set it to latest/unstable, that should fix the problem.

iris tries to load hotkeys from razor, and your razor config had something unexpected.

Author:  Alastar [ Thu Oct 13, 2011 2:17 pm ]
Post subject:  Re: Error in main script installation again

Thanks, It s really help for me. :D :D :D

Page 1 of 1 All times are UTC
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/