Iris2.de

Iris2-Forum
It is currently Wed Oct 21, 2020 10:20 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
PostPosted: Thu Sep 04, 2008 7:07 pm 
Offline

Joined: Tue Sep 02, 2008 7:26 pm
Posts: 9
after the configuration window of ogre appears and i press ok, the iris logo will show up on the window (windowed mode, 4xfsaa) and nothing happens. only the console spams these lines:
Code:
...
ERROR in WriteArtMapToImage, could not create art raw id=27679
ERROR in WriteArtMapToImage, could not create art raw id=27680
ERROR in WriteArtMapToImage, could not create art raw id=27681
ERROR in WriteArtMapToImage, could not create art raw id=27682
ERROR in WriteArtMapToImage, could not create art raw id=27683
...


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Sep 04, 2008 7:44 pm 
Offline
iris2-developer
User avatar

Joined: Tue Apr 18, 2006 10:28 pm
Posts: 823
Location: Munich, Bavaria, Germany
what system do you have ? (win,mac,linux, 64bit?)
have you entered your uo path into data/config.lua ?
what shard do you try ?
does the shard you try have custom data to download ?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Sep 04, 2008 8:00 pm 
Offline

Joined: Tue Sep 02, 2008 7:26 pm
Posts: 9
archlinux, 32bit.
uopath is set.
i'm trying vetus-mundus, with the settings from the wiki entry.
i don't really know if it got custom content. maybe i should have checked that.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Sep 05, 2008 9:22 am 
Offline
iris2-developer
User avatar

Joined: Tue Aug 22, 2006 1:21 pm
Posts: 173
Location: Munich, Germany
unstable or stable?
The shard is not the problem because i play with iris on the vm shard.

_________________
O-->---


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Sep 05, 2008 9:25 am 
Offline
iris2-developer
User avatar

Joined: Tue Apr 18, 2006 10:28 pm
Posts: 823
Location: Munich, Bavaria, Germany
we got it to work in irc, at least it worked sometimes... maybe internet provider / network troubles


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Sep 05, 2008 9:58 am 
Offline

Joined: Tue Sep 02, 2008 7:26 pm
Posts: 9
well... yes it works, but i have to wait a few minutes before i can get into the actual game. it seems to work always, i just have to wait it out.

since every other (online) game pretty much works and the original uo client works too, i doubt that my internet connection is to blame, but i can't rule it out really at this time.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group